Tämän piirakan ohjeen otin Open cafen sivuilta. Mielestäni tämä on parasta seuraavana päivänä, kylmässä säilöttynä.
Pohja;
5dl vehnäjauhoja
4 3/4dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
1tl vaniljasokeria
1tl suolaa
1dl kaakaojauhetta
50g margariinia
2,5 dl vettä
3 munaa
Kuorrutus;
300gr tomusokeria
70gr margariinia
4rkl maitoa
2tl vaniljasokeria
Päälle; Mariannerouhetta
Sekoita keskenään pohjan kuivat aineet. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja vesi. Vatkaa 2 min.
Lisää vielä joukkoon munat ja vatkaa vielä 2 minuuttia.
Ripottele pellille Mariannerouhetta. Kaada taikina rouheen päälle ja paista 200 asteessa 20minuuttia.
Valmista kuorrutus. Sekoita sulatettu margariini ja muut täytteen ainekset keskenään. Levitä jäähtyneen piirakan päälle. Ripottele pinnalle reilusti Mariannerouhetta.
Kommentit