1245260030_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän piirakan ohjeen otin Open cafen sivuilta.  Mielestäni tämä on parasta seuraavana päivänä, kylmässä säilöttynä.

Pohja;

5dl vehnäjauhoja

4 3/4dl sokeria

1tl leivinjauhetta

1tl soodaa

1tl vaniljasokeria

1tl suolaa

1dl kaakaojauhetta

50g margariinia

2,5 dl vettä

3 munaa

 

Kuorrutus;

300gr tomusokeria

70gr margariinia

4rkl maitoa

2tl vaniljasokeria

 

Päälle; Mariannerouhetta

 

Sekoita keskenään pohjan kuivat aineet. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja vesi. Vatkaa 2 min.

Lisää vielä joukkoon munat ja vatkaa vielä 2 minuuttia.

Ripottele pellille Mariannerouhetta. Kaada taikina rouheen päälle ja paista 200 asteessa 20minuuttia.

Valmista kuorrutus. Sekoita sulatettu margariini ja muut täytteen ainekset keskenään. Levitä jäähtyneen piirakan päälle. Ripottele pinnalle reilusti Mariannerouhetta.